profielfotozwartwitIk ben Pascal Sleebe, woonachtig in Maastricht. Een arbeidsverleden dat zich geheel afspeelt binnen de sociale zekerheid. 23 jaar gewerkt binnen GAK/UWV. In 1986 ben ik begonnen bij het GAK in Maastricht waar ik 10 jaar werkzaam ben geweest op de afdeling Ziektewet.

Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de afdeling Werkloosheidswet, waar ik 6 jaar werkzaam ben geweest. In de tussentijd ging het GAK op in het UWV en heb ik de laatste 7 jaar van mijn dienstverband gewerkt binnen de ZW-Arborol van het UWV.

Toen werd ik benaderd door een re-integratiebedrijf en heb ik ontslag genomen bij het UWV. Momenteel ben ik nog aan dit re-integratiebedrijf verbonden als arbeidsdeskundig adviseur.

Ingaande 1 maart 2014 ben ik begonnen met mijn eigen arbeidsdeskundig adviesburo en voer ik de arbeidsdeskundige onderzoeken uit als zelfstandig gecertificeerd en geregistreerd arbeidsdeskundige.